Two Lane Adventure i partnerskap med JoyRides

Click here for english version

Two Lane Adventure har inngått partnerskap med JoyRides Tours. Dette betyr at JoyRides fra og med 01.06.2015 overtar ansvaret og gjennomføringen av våre turer.

 

Gjennom Joyrides arrangerer vi turer for enkeltpersoner, lukkede grupper, firma og lignende. Du kan delta på motorsykkel eller i bil/minibuss, som fører eller passasjer. Våre turer har skandinavisk guide og følgebil med reservesykler/deler samt plass til bagasje.

 

Vi har kontakt med flere kjente Route 66 personligheter som hjelper oss til å gjøre turen til en optimal opplevelse. Turen passer for alle som ønsker en «en gang livet» opplevelse, om du har lite eller mye kjøre erfaring er av mindre betydning. I løpet av turen vil vi oppleve spennende dager med svært varierende landskap og værforhold. Underveis vil det utvikle seg et unikt samhold og kameratskap mellom deltagerne som varer lenge etter at turen er over.

 

Scandinavian Route 66 Association er en idéell organisasjon som støtter restaureringen av den opprinnelige Route 66 fra Chicago til Los Angeles. Vi er Nordisk route66ass1representant for “The US 66 Highway Association”, som har ansvaret for at Route 66 holdes ved like.

 

touroperatorlogo

Kontakt info: info@route66.no

Trond Moberg

Tlf: 90190303